Valborg

Publicerat: 2011-04-30 | 15:10:28
Denna valborg började med att åka till mikael med Nobless :)Vi tränade lite rättvända slutor ocgh flrvända slutor samt skänkelvikningar. Jag har ju börjat få in skolorna på henne men jag tror inte hon har gjort öppna och sluta o sånt innan, men nu efter ett tag börjar hon fatta =) Hon var väligt mjuk och fin idag, lite slö kanske men jag var väldigt nöjd med henne :)

När vi kom hem med henne spolade vi av henne och sedan betade jag henne en liten stund :)

ska snart börja göra mig iordning, elr kolla ut kläder ivilket fall. Det är ju valborg. Vad händer för er? Själv ska jag först in med ett gäng kompisar och se på cortegen, sedan ska vi hem till en tjej och grilla =) Vädret är ju med oss så det blir nog en toppen kväll! :)


henne en bild på mig och Molly valborg 2009


haha ocharmig bild, valborg 2009 ;)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Resultat

Publicerat: 2011-04-29 | 22:53:01
Vi kom dit vid 5 o åkte därifrån 9. Vad ska man säga? gaaalet mkt folk, ingen hade så mkt koll så man fick vänta länge men men :)

Framridningen gick jättebra, hon var mjuk och fin :)

Framhoppningen däremot var kaos. Hon hoppade lilla och räcket bra. Sedan vid oxern (som jag tyckte sååg mega läskig ut) den såg piss hög ut, tror den var nästan 1m. Vilket fall red jag kasst o hon sprang undan flera gånger på den. Sen hjälpt een tjej med (som jag red för på ridskolan). hennes doter och massa allebyare var där så det var ju bra. Hon sänkte att hål o då blev jag säkrare o hon hoppade det super.

90 - Första rundan gick bra. Fick ett stopp på andra hindret. Var en oxer o var ju lite osäker. Annars hoppade hon fint. 4 fel totalt alltså.

90 - andra rundan på 90. Nobless var duktig och hoppade fint. Felfri :)

Mamma tog typ 5 bilder suck... men ska se om ngn annan tog ngt. Annars kommer de få bilderna upp imon.

Imon ska jag till Mikael igen o rida lektion. Nu ska jag sova. God Natt!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Promenad

Publicerat: 2011-04-28 | 20:49:49
Jag brukar ju lägga upp så får hon tre "skogsdagar" i veckan. Och av de kan det vara trimmande dressyrpass, skogshoppningar, bus med kompisar m.m. När jag rider själv så rider jag ju alltid seriösare, o flyttar henne o koncentrerar mig mer. e typ ett/två sånt pass i veckan.
Sedan blir det ibland bus pass, när jag rider med kompisar brukar jag bara koncentrera mig så hon ska lyssna, annars gå en lite friare form, busa till det med långa galopper osv.
Sedan brukar det bli en mer skritt dag, efter hårdare pass dan innan eller innan. Då brukar jag faktiskt promenera, så får jag kondis med. Tycker det är onödigt och sitter o tynger på hennes rygg om jag endå bara ska skritta.

Så idag fick hon en promenad av mamma (hon var ledig) och promenerade när jag var på billdal. Hon gick 50min o Nobless var tydligen duktig.
Eftersom det är hoppning imon o dressyrträning för min tränare på lördag fick hon ta det lugnt idag!

O när jag endå har gått in på att jag lägger in 3 "skogsdagar" i veckan. Brukar även bli två riktiga dressyrtrimmningar + en dag med bommar och en vilodag. Dressyrjobbet ingår ju om man rider ut, hoppar osv. O självklart hoppar jag eller kör bommar mer än en dag i veckan ibland :)

Variation A och O enligt mig! 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Blä

Publicerat: 2011-04-28 | 15:50:09
Usch har nog aldrig ridit så värdelöst som idag. Red Esther oxå för er som känner till henne är hon ju inte det roligaste! Aja, bara att ta nya tag.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Billdal

Publicerat: 2011-04-28 | 06:45:21
Har lite tid över, var snabb imorse. Nu skall jag strax gå ner till bussen, ska till billdal idag o rida, kul!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vart går gränsen på vad föräldrarna gör?

Publicerat: 2011-04-27 | 21:22:07
Mycket inlägg överallt om vad man tycker är okej på bortskämdhet i stallet m.m. Tänkte berätta hur jag har det så att säga haha...

Kan ju börja med att säga att jag är väldigt tacksam för det mina föräldrar hjälper mig med m.m. Min mamma är med mig nästan varje dag i stallet (ungefär 5 dagar i veckan). då brukar hon mocka och göra allt det där. MEN det är inget jag ber om, hon gör det för HON TYCKER DET ÄR ROLIGT. Hon har själv varit hästintresserad och ridit både i sin ungdom och som vuxen. De underlättar mig väldigt mycket då jag hinner plugga mer eller vara med kompisar etc då det går fortare i stallet. På Nobless vilodagar kan vi nästan börja bråka för hon vill att jag ska vara hemma och få en hästfri dag och plugga och ta det lugnt. Jag älskar att vara i stallet det är det bästa som finns, men mamma tycker att det är bra lösningar då ingen ska tycka det är jobbigt eller tappa intresset pg.a. att det blir för mycket. 
Detta tycker jag är en bra lösning, jag är själv i stallet ibland och gör då alla sysslor, såklart. Men sedan hjälper mamma mig för hon vill. Jag förstår mig inte på barn/ungdomar som tvingar sina föräldrar att göra saker när dom inte är intresserade. Och heller inte de som inte gör ett piss av stalljobbet. Det är halva grejen att ha häst, pysslet runt omkring! Jag tycker det är galet mysigt att stå o mocka o fylla höpåsar osv.

Nästa punkt haha... utrustning. Visst jag själv har mkt märkesutrustning från Kingsland m.m. Men vet ni vad IPRINCIP ALLT betalas själv. Jag jobbar varje lov, och för de pengarna köper jag hästutrustning.
Ungar som får allt det pekar på... patetiskt! Lär dem jobba och få en vettig verklighetsuppfattning!

Och sist men inte minst... ponnyn. Nu tog jag ponny för det är oftast ponnyryttare som är sådär galet bortskämda. Nobless hade endast gått några få clearrounder, blivit riden seriöst i två år (innan det lull i skogen). Betalade faktiskt HALVA henne själv.
Jag fattar verkligen inte hur ungar kan få flera 100 000kr ponnysar?! Absurt. Är min åsikt. Hur många blir förvånade när en ponny som gått massa sm o msv o nationella går in och blir placerade eller kvalade till ngt? INTE ÄN ÄNDA EN! Men... som min ponny som INTE GÅTT NÅGOT INNAN, då blir man förvånad, och dessutom vet man att man själv har gjort något och inte lever på att hästen hoppar på gamla ryttarens förkänster och meriter.

Som sagt är jag väldigt tacksam då mina föräldrar är väldigt snälla och ställer upp, men allt kan göras till gränser!

Mina åsikter. Har ni några andra?
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Huvudvärk kan komma plötsligt...

Publicerat: 2011-04-27 | 20:58:06
...så är dock inte fallet idag, mitt huvud smärtar ngt ofantligt, det har det gjort hela eftermiddagen =(

På fredag är det clearround i Björlanda, där jag tränar dressyr, tävlar även för klubben. Tänkte hoppa 90 + 90 (alltså 90 två rundor). Ska bli jättekul då det kommer massa roligt folk.

Hoppas vädret håller sig, då skulle vi rida i paddocken sa min tränare, o den är mkt större än ridhuset :). Ska någon annan dit?

Mamma aferar fotograf om jag har tur (a) Hoppas det är annat folk som fotar med :)

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Våfflor

Publicerat: 2011-04-27 | 18:37:24
Igår pluggade jag typ hela dan, Nobless stod o var bara ute en snabbis där.

Idag hade jag ju praktik och red lite dressyr på henne o sen skritta ut 20min. ett tag var hon lite jobbig, sen blev hon fin, duktiga ponny!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Duktig ponny =D

Publicerat: 2011-04-25 | 14:38:38
Idag red jag i paddocken, hoppade även lite. Framridningen var hon jättemjuk och fin. Och hon var jätteduktig när vi hoppade också :) Sist när jag hoppade rev hon galet mkt, men idag (ok hoppade endast 90) så rev hon inte en enda gång, sporrarna gjorde susen!

Efter det så badade vi henne och sen gick jag ut och betade henne, MUMS sa hon =)

När jag släppte henne i hagen råkade dock min fot komma under, mamma la ut mat så hon sprang ut och jag kollade inte vart hon befann sig på fär avstånd mot min fot, så har en svullen tå. Men men.








haha det var kul sa Nobless :) o nej vi rev inte :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Awesome väder =)

Publicerat: 2011-04-24 | 17:27:30
Idag har det vart underbart väder. Jg red dressyr en stund imorse. Nobless var väl duktig för det mesta min lilla underbara ponny<3 Vet inte riktigt vad jag ska säga, red lite skänkelvikningar, öppnor och ökningar. Det var varmt så jag red bara 45min, eftersom dom skulle få mat precis då och jag kända att jag inte behövde rida längre när hon uppförde sig.

Ska försöka dra med mamma på en promenad nu, om jag har tur går vi kanske till stallet så kn jag ta några kort i den fina solnedgången som jag tror kommer snart :)

Kram!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Påskmys <3

Publicerat: 2011-04-23 | 14:45:51
Var ute o promenerade 45-50min imorse med henne o tog lite kort <3

Mormor o morfar är här nu på påsklunch och ikväll ska vi vara med ett par grannar. Lyckad påskafton hitills :)




<3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tröttnat

Publicerat: 2011-04-22 | 20:00:29
Har tappat motivationen på bloggen. Kommer nog upp ett litet inlägg varje dag men inte mer än så.

Red för mikael idag, hoppade även lite. vet inte riktigt vad jag ska säga över lektionen.. dressyren gick bra iaf ;) här kommer en bild från idag

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ganska så effektiv dag

Publicerat: 2011-04-21 | 20:30:49
Efter jag vaknat åkte jag ju till stallet. Jag red ut med en tjej i stallet, vi red runt kättilsröd o det gick ganska bra. Men Nobless var sur, hon gillar inte Dippy, den andra hästen =(. Nobless var lite för pigg också o ville mest springa haha. På hemvägen stannade vi vid mitt hus o åt kakor och drack saft =)

När jag kom hem åt jag sen plugga jag. Sen stack jag o mamma in till stan. Jag fick en jeansjacka av min snälla mammi o köpte även en blus o ett par leggins :). Vi åkte via mormor o morfar hem. Nu har jag ätit o hamnade här. Nu ska jag plugga, sen kanske jag tar en lång promenad med min hund, får se!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Uteritt på schemat

Publicerat: 2011-04-21 | 11:14:10

Idag ska jag rida ut. Det är ganksa gött väder och förhoppningsvis har jag en taggad ponni! Funderar på att rida till kättilsröd,  antingen hela rundan (runt en 4hgård med massor av djur) eller bara tilll galoppsträckan. har bara ridit bort till galoppsträckan iår, och antagligen har dom släpt ut alla får, getter, grisar, kor osv. Så rider jag den rundan är hon nog lite tittig. Det är hon alltid de fösta gångerna djuren har kommit ut varje år.

Förhoppningsvis fotar mamma också! =)


Här skrittar jag o en kompis galoppsträckan tillbaka.
Det är en uppförsbacke så man galopperar åt ena hållet o skrittar ner x)

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Man?

Publicerat: 2011-04-20 | 22:37:36

Hur vill ni att en man ska se ut, lång, kort, mellan, rykt, klippt?

Jag själv håller mig till en mellan lång man som jag klipper. Jag försöker att rycka ibland med saken är att Nobless verkligen hatar det så jag brukar lägga ner det. Hennes man växer också väldigt snabbt vilket gör att ska man hålla kort så skulle jag nog få vara på den varannan vecka.

I början när jag fick henne ville jag ha låååång man, riktigt lång man. Men min hopptränare, folk i stallet o mamma började tjata på mig att jag var tvungen att klippa henne så då fick jag (med en liten tår i ögat) göra det haha.

Ett tag var jag inne på stubb också. Men mamma hotade med att sälja henne om jag klippte stubb, haha illa. Så stubb fick det inte heller bli.

Och kvar blev halvlång, välvårdad man. Nobless har dock tjock man som växer snabbt så iband är den väl inte jättefin haha.


Lagom lång man, enligt mig. (Luggen är dock en annan 5a haha nej men den ser välvårdad ut...)

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Visste ni att...

Publicerat: 2011-04-20 | 22:15:15

Jag faktiskt inte ville provrida Nobless. Jag hade sett en mkt "finar och bättre" ponny. Men mamma tyckte vi skulle åka o kolla på henne så bokade hon in det och jag var skitsur. Innan jag red klappade jag henne knappt o hade 0 förväntningar. Jag hade provridit en annan ponny samma dag som jag gillade väldigt mkt så den var mest i tankarna. Men när Magda, hennes förra ägare red först tänkte jag att jag får ge henne en chans, hon kanske är bra endå? Och när jag hoppade upp var jag helt frälst <3

Fina fina sessa <3


Nobless och hennes förra ägare.
(Magda du får säga till om det inte är ok att lägga ut bilden)


Nobless nu <3

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ledig

Publicerat: 2011-04-20 | 19:14:11
Värdelös uppdatering jag vet, men skyller på att jag har jobbat. Men idag var sitsa dan så nu e jag ledig, göttans!

Mamma chillade på livet och var ledig idag så hon red dressyr på min pärla idag :)
Igår varjag faktiskt o kollade när m,in bror hade match och gick 2,5km med molly o idag har jag gått 1-1,5km med molly, inte mkt men alltid ngt iaf.

Mer uppdatering kommer ikväll (y)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

jahopp

Publicerat: 2011-04-18 | 21:45:57
Kom inte på någon rubrik. Jobbade ju idag och kom hem vid kvart över 5. Efter jag ätit åkte jag ut och red dressyr i det fina vädret. Grejen är att nobless var duktig men det kändes som jag red helt fel så jag blev skit sur vilket resulterar att jag rider ännu sämre och blir hård. Jag blev missnöjd på nobless fast i efter hand tänker jag att hon var duktig. Det var mig det var fel på. Igår fick hon iallafall en timmas promenad av mamma och imon ska hon vila. På onsdag blir det uteritt eller pay and jump. Jag ligger i sängen nu och ska sova, imorgon blir det jobb igen. Kram
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Trött

Publicerat: 2011-04-17 | 18:40:26
Vi la oss 2 igår och jag o Sandra gick upp 8 för kvart i 9 hämtade pappa oss o körde oss till Bulycke. Var där från ngefär kvart över 9 till kvart över 4. 
Nu har jag inte gjort många knop mer än att ätit lite grillat,mums. Ska chilla lite på livet ikväll. Imon, tisdag o onsdag jobbar jag. Men men, det är pengar jag får så =)

Hittade lite bilder från igår hos: www.ceciliajacobsson.se


Min högerskänkel, mitt livs problem typ.


haha fin mun


tappade andra stigbygeln där, därav satt jag skevt o sitsen.
synd där men skänkeln, annars gillar jag bilden.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

kvällen

Publicerat: 2011-04-16 | 18:22:40
Blir ingen mer uppdatering ikväll skall hem till en kompis med goa tjejer:-) sover där och imon åker jag och en kompis där direkt till en tävling och hejar på massa :-) kameran åker med och imon kommer lite bilder, från tävlingen iaf;-)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Resultat

Publicerat: 2011-04-16 | 16:53:22
LD: Hon var fin och duktig. Felfri :)

LC: Tappa stigbyglen efter 3an o då börja hon bocka så höll på o flyga av men fortsatte självklart rida utan o lägga en volt. Men red fortfarande utan till 5an o då var det ett vågplank som hon fjantade sig på haha. Har inte hoppat det på länge så blev två stopp på det och sen när vi kom över det rev hon det haha. Resten av banan gick bra. Så utan det våghindret så haha. Fick lite tidsfel också så tror det blev 16fel. Men nöjd endå med henne.




lc


<3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Barbacka

Publicerat: 2011-04-15 | 20:14:03
Idag red jag ut barbacka. Det var längesen jag red barbacka, jag skrittade mest, travade bara lite och hon var duktig=) Finns inte såå mkt mer å skriva.

Fick en fråga vad tröjan kostade, den kostade 995kr, nersänkt från 1299kr :)


bild i vintras <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Första passet avklarat

Publicerat: 2011-04-14 | 15:37:27
Nu har jag varit på Billdal och ridit. Vi red ut i det underbara vädret. Jag red Kitty, en häst jag aldrig suttit på innan. Hon hade aldrig varit ute i större grupp innan med Billdal och egentligen skulle jag inte ha henne, men ridläraren föreslog att jag kunde byta med hon som skulle ha henne då hon ville ha en lugnare häst ute. Så den andra tjejen fick otto och det hade gått bra. Tillbaka till ridturen. Kitty var supergo. Pigg o framåt, särskillt i galoppen, men mjuk och gick bra. Duktig häst!

Nu ska jag äta mammas lassange, men hon gjorde en specialare till mig utan ostsås - yey, ost går inte ner i min mun, noway! Sedan blir det att lasta ponnin o åka till Mikael o dressyra, kul :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

tagga tävling

Publicerat: 2011-04-13 | 19:49:19
På lördag är det tävling på Troya Horse Arena, hoppning. Hoppar LD o LC. Jag är redigt taggad =))

Jag o mamms satt o gick igenom tävlingsterminen fram till början av juni.

I april e det nu denna lokala + en hopp cr.
I maj är det en lokal dressyr + en klubb dressyr + antingen en klubbhoppning eller lokal hoppning, de ligger på samma dag..
I juni bkir det 1 lokal terränghoppning, det ni! och 2 lokala dressyrer, det är fram till mitten av juni, sen kanske det blir ngt mer

Men allt kan ju ändra sig!


<3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Praktik

Publicerat: 2011-04-13 | 16:59:11
Idag var jag ju i stallet hela dan, elr från 8-15 det kallar jag typ hela dan. Nobless fick sig en promenad på ungeför 50min, skulle ridit ut o det var så tråkigt väder så var rätt opepp.

På eftermigddagen tog jag in henne o klippte o rykte hennes man lite :) dock hatar hon när jag rycker så efter ett tag fick jag endast klippa henne.
Putsade även mitt pullarträns, min hoppsadel o min magplatta. Bonuspoäng!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tur att min ponny har bra smak!

Publicerat: 2011-04-12 | 19:59:05
Eftersom att Nobless tycker jag bara har köpt prylar till mig själv det senaste gjorde hon en egen vill ha lista. O tur att jag o hon e överens o att hon har bra smak haha.
Nästa månad ska jag köpa ngt av det på bilden, dock ej amigo täcket då det inte finns i 135 :(



* Amigo regntäcke - rött

* Ljusblått Glen Gordon set

* Marinblått/vitt/ vinrött fleecetäcke från HV POLO

* Dressyrträns

* Mörkblått scabrak fråb Dyón.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens shopping

Publicerat: 2011-04-12 | 18:43:12
Hej!

Nobless vilade idag, tisdagar brukar ju vara hennes vilodag (eller måndagar). Så mamma var snäll och åkte ut och mockade o fixade så åkte jag till en hästbutik med en kompis. Spårhaga häst och ryttare heter den (eller något sånt). Jag var ju inne på å beställa en KL jacka i helgen, men när jag väl bestämde mig för en var den slut, så letade jag vidare så var nästa slut.

Så köpte iaf en mysig Kingsland fleece! =)



Denna på bilden (med en stoor svart KL logga på ryggen) =)
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Duktig ponny!

Publicerat: 2011-04-11 | 21:12:33
Först red mamma Nobless. Nobless var duktig och mamma med.  Mamma kan ju rida så famridningen såg riktigt trevlig ut efter en liten stund. Hon hoppade bara 50 typ, hoppningen behövde finslipas lite mer om man säger så haha men men. Mamms o Nobless var duktig o mamma tyckte det var kul, då e jag nöjd. tyvärr blev det inga kort på mamma då hon förbjöd mig...

Sen hoppa jag upp. Hon var ju uppvärmd o klar så kände bara på gångarterna o sen hoppde jag lite. Först hoppa jag 50-banan en gång... wooooow. Sen höjde mamma upp det till 80 så hoppa jag några varv, sedan höjde mamma ett hinder till 90-95 o det tog hon bra så då nöjde jag mig. Här kommer lite bilder på 80.
















här ligger det på 90-95


sötponni <3 ja stigbyglarna är jämna, det är vinkeln,



Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Moooooooooot stallet

Publicerat: 2011-04-11 | 16:24:55
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

på spårvagnen

Publicerat: 2011-04-11 | 08:12:24
Nu sitter jag på vagnen, är strax vid skolan. Idag ska både jag och mamma rida, det var längesen hon red så idag får hon det. Hoppning står på schemat och ni får bilder sen:-)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Uteritt

Publicerat: 2011-04-10 | 16:24:36
Red ut idag, först i skogen o myste sen kom jag ut till en grusväg där jag trava lite. Hon var väl duktig!

Här kommer litebilder mamma tog:








Hon har sitt blåa swarovski på sig :)


<3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dressyrträning

Publicerat: 2011-04-09 | 16:54:23
Idag hade jag dressyrträning för min grymma tränare!

Nobless var duktig, hon blir bara finare och finare min ponny <3 Övade mkt skänkelvikningar, ökningar och galoppfattningar. Nobless som har haft svårt för galoppfattningar tog rätt VARENDA gång, o vi gjorde säkert ett 30 tal haha. GRYMME PONNI!

Nu ska jag fixa mig lite, en kompis kommer o sover över, o jag kan änna inte se ut som stryket!

Skulle beställt en KL jacka från deras hemsida förut, men den var tyvärr slut, men nu har jag hittat en annan så den skall nog beställas idag. Isf läggs bild upp senare!

Hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

I stallet

Publicerat: 2011-04-09 | 10:00:00
Nu är jag nog i stallet när detta kommer upp. Har ingen aning om hur långt jag kommit, men förhoppningsvis är hennes man ryckt och att hon nästan är iordning gjord inför träningen för Mikael.

Är vädret bra efter träningen skall hon badas, behövs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Snyggt snyggt snyggt

Publicerat: 2011-04-08 | 21:31:04
Lamicell gör bara snyggare och snyggare schabrak.

Detta har jag visat förr i bloggen... Lamicell Platinum. Skulle köpt det på mässan men då var den färgen jag ville ha slut o sen när den kom in igen senare på dan hade jag haffat ett annat. detta schabrak är jag nästan säker på kommer infinna sig hos mig i framtiden.

Dock vet jag inte riktigt vilken färg. Innan var jag helt inne på rött, men nu har jag kollat på det blåa också, gosch vad snyggt!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Utvärdering

Publicerat: 2011-04-08 | 21:21:26
Av Kingsland tröja!

Denna mysiga köpte jag på Stockholm Horse Show nu i vintras och ångrar mig inte en sekund. Den är jättesnygg och mysig. Jag har doock en väldigt stor i storleken då jag har en L, kunde gått och väl haft en M vet inte riktigt varför, men jag antar att den var på gränsen i armarna som alla andra tröjor haha.

Bra pris också, tror den ligger runt 800 elr ngt sånt.

Helt klart min favorit i garderoben!




Här har jag den, under min röda KL dunväst haha..
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dressyr

Publicerat: 2011-04-08 | 19:08:30
Är jätte feting sugen på o tävla dressyr nu, sitter o letar efter nga roliga =))

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Plugg

Publicerat: 2011-04-07 | 19:59:56
Först var jag ju på Billdal :) Red Otto, han var rolig. på teosin knoppade vi, välbehövligt så att säga! =)

Sedan red jag i blåsten, höll bannemej på att blåsa några gånger, det ni! La fram lite bommar, i början ville det sig inte sen blev hon bättre :) Hon e så mjuk o fin nu min lilla tjej <3

nu har jag skrivit en riddagbok och en dagelevsrapport o ska plugga glosor, jag e duktg!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dålig uppdatering

Publicerat: 2011-04-06 | 19:59:04
Lite trött på o blogga. Veckan har hon tagit det gannska lugnt, hon var lite stel i bakdelen pg.a. att hon stog så mkt i lördags. Men i måndags fick hon massage, red även ett pass innan. Igår blev det en promenad på 1h o idag ett pass ute :)



Våren/sommaren 2009, haha kolla mina händer, pinsamt!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

fullt upp

Publicerat: 2011-04-03 | 11:50:04
Jag gick ju upp halv 8 idag, duktigt. Satt och plugga 2h, åt frukost och åkte ut till stallet. Promenerade nobless i 40min i regn. Åkte hem och åt. Nu sitter jag i bilen påväg upp till gfrk ska vara funktionärsansvarig hela dan på gymkhana tävlingar. Kul kul:-)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Utvärdering av Himledalens Ridklubb

Publicerat: 2011-04-03 | 08:03:21
har ju vart där två gånger. Första gången gick det uruselt. Igår gick det i af helt okej, andra klassen berodde på 5h väntan, det är jag helt 100 på.


Framridning: paddocken är jättestor, dock är sanden lite för djup för min smak.

Framhoppning: Bra, stor yta även här.

Banan: Fina hinder, manegen kunde dock varit lite större.

Cafét: Väldigt litet,  hade inte så mycket.

Läktaren: Liten.

Funktionärer: Mycket funktionärer, bra koll. Det flyter på snabbt allt.

Parkeringen: Igår såg det ut som en leråker så då körde vi och i princip alla fast, men då drog funnktionärerna loss alla med fyrhjulning. Eftersom att det är på gräs blev det geggigt för det hade regnat, men i höstas var det bra.

Anläggningen i sig: Jättefint runtomkrig,  men som jag sagt innan, lite liten manege och in´ne som läktare, café m.m.


Jag gillar Himledalens RK så jag rekomenderar att åka dit. Nackdelen är för oss att det tar ca. 1,5h ner o det bblir 3h totalt i bara åk väg.


Igår


Höstas
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Resultat

Publicerat: 2011-04-02 | 20:05:14
Är DÖDENS trött. Var i stallet 06.30 o kom hem 18.00, 11.5h underbart haha.

Iaf:

LD: Hon var fin, var lite slö till 2:an och var i sista. Men var felfri. Så det blev rosett. Inte så mkt att säga om rundan, den var bra.

5 timmar senare...

LC: yes ni läste rätt, 5h mellan mina klasser, kul. Hon var slö från början. Peta andra hindret. Kom fel på trean o var inte med så ett stopp. Hoppa om trean, då peta hon. Fin fram till sista som var ett naturhinder. Det var jätteläskigt så två stopp där. Tyvärr utesluten. Men på tredje försöket hoppa hon det.
Hon var helt enkelt trött, Förståligt då hon stog inne i transporten 3h o sen fick hon stå utanför.

Nobless var duktig endå, hon kämpa på. Dock var peten galet onödiga och stoppet på trean, mitt fel! Mamma trodde dock att hur bra jag än red så skulle hon troligtvis stannat på sista, det var väldigt läskigt tyckte hon. Men det hade räckt med ett stopp där! Aja hon kom över det iaf.


Efter LD:n










Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Stallfri dag igen

Publicerat: 2011-04-01 | 19:37:44
Idag var mamma ledig så hon longerade henne o promenerade henne, gick tydligen bra=)

Igår red jag ju för Mikael. Vi började med förvända slutor sedan red vi mkt skänkelvikningar. Nobless var pigg och duktig<3

Nu ska jag packa, imon e det tävling i Himledalen =)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!